traditionsenligt måndagskludd

Ja, när det återigen blir dags att fly från det där andra skrivandet. Kanske är det så att det blir svårt att få det gjort så fort det måste bli gjort. Förmodligen blir det så. Jag gillar att skriva, men så fort det blir ett måste tar det stopp.

Än en gång handlar det om Utrecht. Staden där jag blev mig själv. Just nu känner jag mig dock inte som mig själv och kanske är det därför svårt att hitta rätt i skrivandet. Svårt att visualisera och sätta ord på det som egentligen är ganska självklart. En historia jag dragit så många gånger förr. ”Varför tycker du så mycket om Utrecht? Vad var det som var så speciellt?

Det tog fem månader att bli en ny människa. Hurdå? frågade en kollega. Åk på en utbytestermin i Utrecht vettja, svarade jag. Han skrattade och jag menade allvar. För mig var det så. Klyschor är väl så välanvända för att de faktiskt tenderar stämma?

Detta svammel kan vara det rörigaste denna plattform sett, så det får vara nog för mig. Dags att ta tag till det som faktiskt ska göras. Dags att sluta undvika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s